BELLA met bochten

MEER DAN EEN MANIER VAN HET LEVEN VAN DE MANIER

Voel de hitte met water uit te oefenen

Voel de hitte met water uit te oefenen

Onderwater oefeningen. Een zinnetje dat iedereen een of andere manier in verband met oudere mensen.

Ik had nooit dat soort vooroordelen over deze kwestie, maar wist niet dat de omvang van de voordelen die water uit te oefenen zou kunnen bieden.

In het Spaans heet aquagym, maar alles vertellen Aqua Gym.

En het bijzondere is dat het een vlotte en eenvoudige manier om te sporten, te ontspannen je geest en houden ons gezond en fit.

Als je niet veel van weten, of zoals mij eerder gebeurd, weet gewoon wat er wordt gezegd van de mond; dan samen met mij in de volgende regels Ik zal al mijn ervaring met deze Aqua Gym vertellen.

lees verder Over deSiente Heat Oefeningen met Underwater ...

Beroemde mensen die zijn mooi curvy

Beroemde mensen die zijn mooi curvy

Als iemand me kan ik niet verteld, ze is vet, de kansen zijn niet voor mensen zoals "ons"; alles wat echt walgen me. Deze beoordeling geldt voor jullie allemaal mijn vrienden, zij die verslagen voelen en denken dat we kunnen Yes we can! En deze beroemde getuigen van dit geloof dat als je kunt bereiken als je je rechterhand.

En ik heb liever de meest bekende vrouwen, omdat ik weet dat de macht die ze hebben om het publiek te bereiken. Als u op enig moment gekomen om je te twijfelen, ik wil dat je ten minste één van de volgende personen stel ik je herinneren.

Het is OK als je je twijfels, het is waar dat de betonnen jungle en de samenleving in het algemeen zijn echt ontmoedigend; maar voor die gevallen na te denken over wat je tot nu toe hebben bereikt en wat je zou kunnen bereiken. Als ze in staat waren u kunt ook!

lees verder Celebs zijn ongeveer dePersonalidades Fine Curvy ...

12 fijne kledingstuk ECONOMISCHE onder $ 40 - voegt variatie

12 fijne kledingstuk ECONOMISCHE onder $ 40 - voegt variatie

Als het gaat om uw garderobe te vernieuwen of voeg verscheidenheid allemaal zoeken (of moeten we kijken voor altijd) kledingstukken waarin we comfortabel voelen dat we willen en bovenal; economische kledingstukken.

Geen behoefte om te besteden duizenden dollars mooi om naar te kijken, is het waar dat een jurk wereldberoemde designer een fortuin waard, maar kan zijn; om je mooi te zien, hoef je niet iets echt duur nodig hebben.

Dus gewoon rekening mee dat extreem dure kleding en economische kledingstukken zijn dichterbij dan u denktOf zij ook de kwestie van de prijs verschil is verschrikkelijk.

Het denken over iets nieuws kunt bedenken Emma Watson en haar jurk uit gerecycleerde materialen. Dus als je wilt mooi in een reeks economische kledingstukken speciaal ontworpen voor je figuur te kijken; Hier laat ik je een galerij van wat wij te bieden hebben in Bella Curvy.

lees verder ECONOMISCHE de12 over fijn kledingstuk onder de $ 40 - voegt variatie ...

Plus Size Bent u of er niet te krijgen?

Plus Size Bent u of er niet te krijgen?

Het is erg moeilijk om een ​​parameter correct in te stellen om een ​​vrouw over uw maat te labelen en met vertrouwen zeggen: U bent plus size.

Alle lichamen zijn verschillend of, in de taal van de mode; We hebben allemaal een andere configuratie. Er zijn vrouwen die we zijn erg hoog en robuust configuratie en; Zij zijn de andere vrouwen zijn petite maar veel buik.

Ik persoonlijk door mijn lengte en mijn "configuratie" wordt beschouwd me plus maar; als er een beetje lager en onderhouden van mijn proporties, dan misschien ga je in een andere categorie.

Om te zeggen dat een vrouw toevoeging Het mag niet synoniem zijn om te zeggen dat een vrouw met overgewicht; of zoals ze zeggen vulgair veel: waarvan hij een dikke vrouw.

Om parameters juist ingesteld en naar behoren te zeggen "Ja, ik ben een plus size wat?" moeten we eerst weten.

lees verder Over Plus Size de¿Eres of Nog niet daar? ...

Dat moment waar ik gestopt en wendde ik mij Volg inspiratie

Dat moment waar ik gestopt en wendde ik mij Volg inspiratie

We hebben allemaal een keerpunt in ons leven. Goed of slecht, we hebben allemaal gebeurt er iets (of iemand) die ons perspectief volledig verandert; in mijn geval denk ik dat het was niet een simpel ding, maar een lawine van gebeurtenissen na elkaar Ze werd mijn inspiratie.

Natuurlijk, als we kinderen zijn, slechts weinigen hebben het voorrecht om een ​​baken van hoop en begeleiding aan anderen; maar ook degenen die erin slagen om kinderen te blijven, zodat ze blijven leren van iemand die daarbuiten.

In mijn jeugd doorstond ik vele ontberingen, en zoals ik altijd een zeer empathisch persoon zijn geweest; Soms denk ik dat leed meer dan nodig is, omdat de pijn van mijn dierbaren in de buurt en zelfs vreemden waren van mij.

Dan als een jonge volwassene worden opgevolgd, maar meer gericht op het bereiken van mijn doelen, te overwinnen dat, mijn rolmodel.

En we hebben allemaal een bron van inspiratie, maar Wat gebeurt er als je het iemand bent?

lees verder Over Deese Op welk punt ben ik gestopt en wendde ik mij Volg inspiratie ...

Hoe om te vertellen als je verslaafd bent aan selfies

Hoe om te vertellen als je verslaafd bent aan selfies

We doen het in bed, als we maquillándonos, in de auto, op de sportschool, vrijwel overal dat heeft goede verlichting worden we onze eigen fotostudio.

Ja, ik spreek over selfies, Die foto's die we meestal ons altijd, en ik geef toe, ik ben een fan aantal 1 te doen.

En elke keer als de telefoon helpt ons bij het verbeteren onze techniek.

Dat is waarom veel mensen, beroemdheden met inbegrip, Meestal zijn deze foto's genomen als een dagelijkse activiteit en vaak onmisbaar.

De selfies hebben hun doelen en beschikken over prestaties, personal branding, stuur bericht of eenvoudige ijdelheid.

Maar om deze reden, moeten we rekening houden bij het passeren van de lijn over verslaving, want ja, er is de toevoeging van de beroemde auto's.

En als je niet helemaal zeker wat ik het over heb, hier bij Bella Curvy ik uitleggen wat je maakt een verslaafde zelf foto's te nemen. lees verder Over Decomo weten als je verslaafd bent aan selfies ...

Hoe te pesten of discriminatie als Bella Rondingen handvat

Hoe te pesten of discriminatie als Bella Rondingen handvat

Wie zijn geweest plus size in ons leven, we weten hoe moeilijk het is om discriminatie of pesten door onze verschijning onder ogen zien.

Onze weg naar dit als discriminerend samenleving is niet eenvoudig en er waren vele jaren van niet-aanvaarding door anderen.

Maar diezelfde discriminatie op ons gewicht, wat leidde ons leren om niet uit wat mensen zeggen te accepteren.

Kennismaking met de punt van het gevoel goed en houden van elkaar zoals we zijn is niet makkelijkVooral als we moeten steun te overwinnen.

Maar de belangrijkste steun moet komen van onszelf. Dat begreep ik op een vroege leeftijd.

Het was geen gemakkelijke weg. En ik moet toegeven dat het soms overweldigend. Maar het belangrijkste is om te weten dat geen lichaam gelijk is en dat is maakt niet uit wat je doet of hoe je altijd zal je beoordelen.

lees verder Over Decomo hanteren pesten of discriminatie als Bella Curvy ...

3 redenen als water kan helpen uw huid

3 redenen als water kan helpen uw huid

"Hoeveel glazen water per dag te nemen?"Dat was de vraag die ik mezelf, en het is het eerste wat je vraagt, en indien minder dan 3 die u neemt om te helpen uw huidIk raad je aan het lezen te houden.

Het water je verbruikt per dag is erg belangrijk om je lichaam gezond te houden; hoewel we worden gevormd door een 75% water, constant verbruik is van vitaal belang voor ons welzijn.

We elimineren toxines die meestal zijn dankzij de dagelijkse consumptie van deze vloeistofOp deze wijze helpt voorkoming van bepaalde ziekten.

Omdat het water werkt als een oplosmiddel in het lichaam veroorzaken chemische reacties worden behouden een optimaal lichaamsfuncties, ook helpt celvernieuwing van de huid.

Als u geïnteresseerd bent om meer over te weten, hier in bellaconcurvas.com bent zal ik je laten zien de voordelen van het drinkwater per dag. lees verder Over de3 redenen als water uw huid kan helpen ...

Hoe om te weten dat je saboteren uw training

Hoe om te weten dat je saboteren uw training

Voor veel training of oefening het is iets dat een grote inspanning met zich meebrengt, en we weten dat ons te houden op een manier is het niet eenvoudig om te doen. Ondanks het feit dat plus size, moeten we actief blijven voor een goede gezondheid, want we zijn niet gezegend met een snelle en furieuze stofwisseling. maar Wat als ik je vertelde dat je zou kunnen saboteren uw training met uw huidige routine?

Echter, vele malen we saboteren onszelf dat onze training zonder te weten dat uiteindelijk kan brengen ons veel meer problemen, zoals gewicht rebounds. Dus ik ben vastbesloten om de 6 manieren waarop u saboteándote voor u om kennis te nemen en een betere dit aspect van je leven bent te voldoen.

lees verder Over Decomo weet dat je saboteren uw training ...

GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!